ÎNAPOI LA PAGINA DE START

URMĂREŞTE DIN 5 MARTIE,
ÎN FIECARE WEEKEND, DE LA 11.45!

SĂ CUNOAŞTEM VEDETELE

CĂLIN GOIA

Călin
Goia

Andreea
Ibacka

Adrian
Despot

Vladimir
Drăghia

Nicole
Cherry

Giulia
Anghelescu

Jojo

Solist al trupei Voltaj, clujean, iubitor de sport și aventură, Călin Goia e mereu în mișcare. Îi place să călătorească alături de familia sa și de multe ori a pornit cu băieții săi în căutare de comori.

Rucsacul lui e gata de aventură, de aceea este un adevărat sprijin pentru echipa lui.

Actriță în unele dintre cele mai de success producții românești, Andreei Ibacka îi place să creadă că toată viața va rămâne copil.

Odată cu „Expediția Cartoon Network”, Andreea a bifat un obiectiv din “Paleolitic”, cum îi place ei să spună, şi anume: participarea la o vânătoare de comori.

A venit pregătită cu mult entuziasm și multe emoții, dar a reuşit să se împrietenească imediat cu tânăra generație.

Lider al formației Vița de Vie, compozitor, textier și producător, Adrian Despot se consideră încă un copil.

Întotdeauna i-au plăcut aventurile și provocările, motiv pentru care s-a implicat cu tot sufletul să dezlege cu abilitate misterele puse în joc, alături de echipa sa.

Multiplu campion național la înot și medaliat cu aur, actor, producător și regizor, Vladimir Drăghia iubește aventura mai mult decât orice.

Nu se dă la o parte de la nimic şi a venit entuziasmat să-și cunoască echipa alături de care are de rezolvat puzzleuri și mistere.

E cântăreață, are șaptesprezece ani și multă energie.

Nicole a venit sigură că va avea parte de multă adrenalină, de o echipă de aur, de mult entuziasm și putere de a reuși! Ea a fost tare nerăbdătoare să treacă prin diferite probe, să colecteze medalii și să ajute la îndeplinirea visului copiilor alături de care a format echipă.

Cântăreaţă încă din anii copilăriei, Giulia nu se teme să îşi pună limitele la încercare.

Datorită echipei sale, Giulia a reuşit să treacă peste frica de insecte şi a fost un adevărat sprijin pentru cei trei membri aventurieri.

Actriță și prezentatoare TV, Jojo este gazda „Expediției Cartoon Network” și, totodată, cea care stă cu ochii-n patru pentru ca regulile concursului să fie respectate.

Chiar şi aşa, Jojo s-a distrat și s-a bucurat alături de cei mici.

Le ține pumnii copiilor și abia așteaptă să îi vadă în acțiune pe tinerii aventurieri.